Home > QUÈ TENIM

QUÈ TENIM

 - Sant Cugat
Hem seleccionat les millors marques de cosmètica bio, les empreses especialment premiades i reconegudes pel seu esforç ecològic, les herbes medicinals procedents de cultius l'agricultura ecològica i els complements nutricionals que ofereixen més garanties de qualitat i concentració. Sabem el que venem i te'n podem parlar.

Hem seleccionat els tractaments estètics i de benestar amb dos criteris bàsics:
1) L'eficàcia clínicament provada  2) Els beneficis sobre la salut 3) L' experiència personal.

SÍ O NO?

SÍ O NO? - Sant Cugat

Els nostres productes no contenen parabens, derivats petroquímics, peg, sulfats, pesticides, perfums artificials ni cap altre tipus de química sintètica acumulables en els teixits.

Perquè a l'hora de tenir cura del nostre cos, preferim productes amb garanties.

COSMÈTICA

COSMÈTICA - Sant Cugat

Les nostres marques no utilitzen la paraula "natural" com a argument de màrqueting: totes tenen certificats BIO.

ALTA COSMÈTICA

ALQVIMIA.- Som "Espai ALQVIMIA": Tenim tots els productes d'aquesta marca catalana d'alta cosmètica de qualitat excepcional.

OFFICINEA.- Per primera vegada al nostre país una de les marques més guardonades de la UE per la qualitat i la puresa dels seus ingredients.

COSMÈTICA i HIGIENE DIÀRIA

WELEDA.-Noranta anys d'experiència alemanya en cosmètica i higiene a base d'ingredients naturals.

LAVERA.-La cosmètica bio ideal per a tota la família.

CATTIER: Prova els productes a base de pètals d'iris i els dentrífics a base d'argila: sensació de frescor incomparable.

SAVONS DU MIDI: Les aromes dels savons provençals, un plaer diari i també un regal.

DR. HAUSCHKA.-Cosmètica alemanya de base homeopàtica. Si el teu dermatòleg te l'ha aconsellat, a Diferent Bio trobaràs solucions Dr. Hauschka per a totes les sensibilitats i per a tots els problemes de pell.

DIETÈTICA

DIETÈTICA - Sant Cugat
ESPAI ANTI-GREIX   A Diferent Bio la Dietètica és gourmet. Seleccionem productes amb poques calories perquè fer règim sigui un plaer permanent.

NUTRISAVEURS.- Vine a conèixer l'únic règim hiperproteïnat amb menjar de veritat. Res de sobres ni de sabors repetitius i estranys: Nutrisaveurs és un règim d'origen francès que et proporciona tot el que necessites per a perdre de 2 a 4 kilos a base de deliciosos plats preparats.

PORTO MUIÑOS, "Les verdures del mar" és una petita empresa de les costes de Galícia que pot garantir la puresa dels seus productes a base d'algues per a cuinar sense calories perquè les obtenen d'una zona que és reserva marítima protegida.

COMPLEMENTS NUTRICIONALS.- Tenim infusions, fitoteràpia i complements vitamínics per reforçar els efectes del teu règim. Tot allò que et prescriu el teu metge o dietista per fer règim, ho trobaràs a Diferent Bio.

PRODUCTES PER A DIABÈTICS, INTOLERÀNCIES DIVERSES i  ALTRES NECESSITATS ESPECIALS.

I si et costa fer règim, tens alguna patologia o bé és la primera vegada que en fas, demana consulta amb la nostra Dietista.


PARAFARMÀCIA

PARAFARMÀCIA - Sant Cugat

Medicaments naturals en versió BIO. Trobaràs les infusions d'HERBES DEL MOLÍ, de cultiu orgànic, els preparats de medicina natural ABOCA, i els suplements de vitamines, enzims, minerals... de NATURE' PLUS i de SOLGAR, que es caracterizen per la garantia dels seus controls i per la comoditat de la dosificació (només un comprimit diari).

Tota classe de complements energètics per a esportistes, però sense additius y d'origen natural.

I també tot allò que esperes trobar en una PARAFARMÀCIA, des d'un biberó fins a unes tisores de VITRY, orfebres dels estris d'higiene personal.

Sant Cugat

T'ho expliquem tot del nostre programa estrella!

On som

On som - Sant Cugat

Sant Cugat

RESOLUCIÓ DEL DOLOR (ESQUENA, TENDINITIS, LUMBÀLGIES, etc), AMB LA MÉS INNOVADORA, EFICAÇ I SALUDABLE TECNOLOGIA

EL NOSTRE BLOG

EL NOSTRE BLOG - Sant Cugat

Blog amb articles sobre salut, estar en forma, tractaments, teràpies i nutracèutics.

Sant Cugat

FES-TE AMIC I REBRÀS NOTÍCIA DE TRACTAMENTS GRATUÏTS I DE XERRADES SOBRE SALUT I DIETÈTICA