Home > QUÈ ENS FA DIFERENTS

QUÈ ENS FA DIFERENTS

UNA COMBINACIÓ ÚNICA

Diferent BIO és un espai lluminós i serè que convida a tenir cura del cos i de la salut en un ambient senzill però amable i ple d'encant.

L'espai botiga t'ofereix una gran varietat de cosmètica bio d'alta qualitat per tenir cura de la teva pell, productes exquisits de dietètica per començar un règim o per mantenir-te en forma i suplements vitamínics i fitoteràpia per tenir cura de la salut.
L'espai de tractaments lila t'ofereix una cabina dedicada a la Fisioteràpia (aparatologia contra el dolor Human Tecar) i a la Fisioestètica (aparatologia contra la cel.lulitis Indiba-Hipertèrmia profunda). 
L'espai de tractaments àmbar
és una cabina destinada als tractaments amb l'alta cosmètica natural Alqvimia, als tractaments d'acupuntura i aromateràpia i a l'estètica, com ara la depilació Alqvimia.
 

El que ens fa diferents és la sinèrgia dels tractaments naturals amb la més alta tecnologia per tractar el dolor, des de dintre i des de fora, així com les cel.lulitis, estries, inflamacions, hematomes, obesitat i sobrepès des de tres vessants que normalment no acostumen a trobar-se en el mateix centre. El que ens fa diferents és que tenim una combinació d'aspectes que no solen trobar-se junts. La idea és que, a banda dels resultats ràpids i eficaços el plaer no estigui mai absent. Ni tampoc, òbviament, la salut.
Si el que vols és un lloc per perdre pès sense que la pell et quedi flàccida i sense sacrificar el gust per menjar, aquest és el teu centre: et tractem des de dintre i des de fora.
Si el que vols és controlar el dolor des de fora (Human Tecar) i des de dintre (Fitoteràpia i Nutracèutics), aquest és el teu centre.


 

UNA COMBINACIÓ ÚNICA - Sant Cugat
Sant Cugat

T'ho expliquem tot del nostre programa estrella!

On som

On som - Sant Cugat

Sant Cugat

RESOLUCIÓ DEL DOLOR (ESQUENA, TENDINITIS, LUMBÀLGIES, etc), AMB LA MÉS INNOVADORA, EFICAÇ I SALUDABLE TECNOLOGIA

EL NOSTRE BLOG

EL NOSTRE BLOG - Sant Cugat

Blog amb articles sobre salut, estar en forma, tractaments, teràpies i nutracèutics.

Sant Cugat

FES-TE AMIC I REBRÀS NOTÍCIA DE TRACTAMENTS GRATUÏTS I DE XERRADES SOBRE SALUT I DIETÈTICA